Product Description

Meningkatkan Kenyamanan Langkah Anda dengan Insole Spenco

Kini, anda dapat merasai langkah yang lebih selesa dan bertenaga dengan Insole Spenco. Dibina dengan teknologi terkini dan bahan berkualiti tinggi, insole Spenco dirancang khas untuk memberikan sokongan optimal kepada kaki anda.

Kelebihan Utama:

  1. Sokongan Pelbagai Lapisan: Rekaan insole Spenco menggabungkan pelbagai lapisan untuk memberikan sokongan maksimum kepada bahagian tumit, lengkung kaki, dan jari-jari. Anda akan merasai kaki lebih stabil dan bertenaga sepanjang hari.

  2. Teknologi Terkini: Diperbuat daripada bahan berteknologi tinggi, insole ini menawarkan penyerapan hentakan yang luar biasa. Ia membantu mengurangkan tekanan pada sendi dan otot semasa berjalan atau berdiri lama.

  3. Kenyamanan yang Tahan Lama: Bahan yang tahan lasak dan berdaya tahan tinggi menjadikan insole Spenco pilihan yang hebat untuk digunakan setiap hari. Ia tidak hanya memberikan keselesaan segera, tetapi juga memastikan ia kekal efektif dalam jangka masa panjang.

  4. Rekaan Anatomik: Insole ini direka mengikut kontur semulajadi kaki manusia. Ini memastikan ia tidak hanya pas dan selesa, tetapi juga membantu dalam penyebaran beban pada kaki secara sekata.

  5. Sesuai untuk Pelbagai Aktiviti: Sama ada anda seorang atlet, pekerja, atau penggemar berjalan-jalan, insole Spenco memberikan sokongan kepada kaki anda ketika menjalani pelbagai aktiviti.

Buatlah pelbagai aktiviti harian anda lebih menyenangkan dengan keselesaan tak tertandingi daripada insole Spenco. Dapatkan insole ini sekarang dan rasai perbezaannya sendiri. Jangan lepaskan peluang untuk meningkatkan kualiti langkah anda dengan Insole Spenco yang inovatif ini.

Kelebihan & Kekurangan

Kelebihan

L

Mengurangkan kecederaan waktu main bola

L

Meningkat keseimbangan badan

L

Bantu lari lebih laju

Kekurangan

L

Kena beli satu untuk setiap kasut

L

Awal-awal mungkin tak biasa

Specifications

N

3-Pod System

N

Rigid Stability Cradle

N

Custom EVA Layer

N

Low-Friction Antimicrobial Top Cloth

N

Metatarsal Arch Support

N

SpenCore® Forefoot Crash Pad

Pendapat Peribadi Penulis

Tak kisah boot kita beli harga RM 100 ataupun RM 1000. Insoles yang diberikan sekali dengan kasut itu semuanya tak bagus. 

Boot RM 1000 tapi insoles RM 9. 

Saya dah pakai macam-macam insoles daripada kedai, beli online, beli dari kedai ternama. Semuanya tak sama kualiti macam insoles Spenco. 

Waktu saya masuk kedai Spenco kat Pavilion saya ingat kaki saya takda masalah, sebab saya main bola kut. Rupanya lepas buat test, kaki saya adalah flat footed, jadi dia recommend beli insoles ini untuk bantu berjalan dan main bola. 
Selalunya kalau saya berjalan di shopping mall, dalam 30 minit kaki dah sakit tapi lepas pakai insoles Spenco ini sebenarnya position kaki saya yang menyebabkan kaki saya cepat penat. 

Saya beli 2 terus untuk berjalan (thin) dan bermain bola (max support). 

Perbezaan dia ketara gila. Tiada lagi sakit ankle. Selama ini saya ingat saya kena wrap kaki sebelum main bola, rupanya saya sakit kaki sebab kaki saya flat foot dan tak sesuai dengan insoles yang datang sekali dengan boot bola saya. 

Jaguhdunia.com akan dapat sedikit commission sekiranya anda beli dari link ini tapi ianya tidak akan membuat kos pembelian anda lebih mahal. Commission ini untuk membantu kami menyebarkan lebih banyak kebaikan untuk ahli sukan di Malaysia menjadi jaguh dunia dan bukan sahaja jaguh kampung.